Stacks Image 1200
Veel mensen met diabetes krijgen last van hun voeten. Dat heet ‘diabetische voet’. Het is belangrijk dat je je voeten goed verzorgt en checkt om problemen te voorkomen.
Stacks Image 1207
Voor mensen die last hebben van een of meerdere vormen van reuma of reumatische aandoeningen, is het belangrijk om de voeten te laten verzorgen door een medisch pedicure.
Als reumapatiënt heeft u bijna altijd te maken met ongewenste eelt- en likdoornvorming aan uw voeten.

Stacks Image 1261
De oncologisch voetzorgverlener is een voetzorg verlener die in overleg met de behandelend arts / oncologisch verpleegkundige of specialist op een veilige en verantwoorde wijze voetzorg mag verlenen bij mensen met kanker.
Stacks Image 1268
Schimmelnagels, zijn nagels die met een schimmel geïnfecteerd zijn, en worden ook wel kalknagels genoemd. Mediami werkt samen met het UMC St Radboud, zij onderzoeken de nagel op evt schimmels, en laser kliniek zeeland, zij bieden de laser behandeling aan ter verbetering/genezing van schimmel nagels.
Stacks Image 1068

Even voorstellen Welkom bij Mediami, leuk dat u mijn site bezoekt. Ik ben Patricia Wienhoven. Sinds januari 2010 heb ik de praktijk voor voetzorg “mediami”, aan de Hermesweg 21 te Vlissingen. U bent bij mij op het juiste adres voor uw voetproblemen.


Mediami is geregistreerd in het KRP van ProCERT.

Gespecialiseerd in:

Maak hier direct online een afspraak

KRP: 12765
AGB-Code: 96-010949
KVK: 20164815
Stacks Image 1080